PROJEKT GVM

Naše gasilsko društvo, je bilo ustanovljeno davnega leta 1929. Zato v letu 2019 praznuje 90. letnico svojega obstoja. Ob tej priložnosti bomo izpeljali nekatere dogodke in prireditve, ki bodo povezani z tem jubilejem.

Prav tako bomo v letu 2019 zamenjali naše dotrajano moštveno vozilo.

Peogeot Boxer, letnik 1997

Peogeot Boxer, letnik 1997

Na občnem zboru našega društva 3. februarja 2018 je bila potrjena šest članska komisija za nabavo novega gasilskega vozila GVM. S tem dejanjem se je tudi uradno začel projekt GVM. V načrtu imamo zamenjati še eno dotrajano gasilsko vozilo iz našega voznega parka. To je moštveno vozilo Peugeot Boxer letnik 1997. Ker gre za zelo uporabno vozilo 8+1 nam je vsa ta leta odlično služilo saj je bilo daleč najbolj uporabno vozilo iz našega voznega parka, ki so ga z veseljem uporabljala tudi ostala društva, večino svojih kilometrov pa je opravilo za prevoz otrok naše osnovne šole Juršinci. Ker je skoraj 22 let izjemno dolga doba za takšno vozil in ker je varnost na prvem mestu, je napočil čas za novo sodobno vozilo za prevoz moštva GVM. Zato je komisija za nabavo novega gasilskega vozila GVM, zavihala rokave. Naloga le te je izbrati takšno vozilo, ki bo ustrezalo našim potrebam in željam ter bo še klub temu finančno ugodno. Upamo, da bomo novo gasilsko vozilo predali svojemu namenu v poletnih mesecih 2019.

Komisija je sredi januarja leta 2019 zaključila z prvim delom projekta GVM . Saj je novo gasilsko vozilo že naročeno.

NAROČILO NOVEGA GASILSKEGA VOZILA GVM

Dodaj odgovor

Tvoja e-pošta ne bo objavljena. Zahtevana polja so označena *

Lahko uporabite HTML značke in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>